ONZE GESCHIEDENIS

Silvare Development ontleent zijn naam aan het Latijnse woord 'Silva Vetus", (dat oerbos betekent) en Real Estate (re). Samen wordt dit Silvare Development; projectontwikkeling met hout. 

Wij zijn ons bedrijf gestart vanuit onze gemeenschappelijke ambitie om veranderingen te realiseren binnen de bouwwereld. Onze passie om duurzamer te bouwen en het besef dat dit een verantwoordelijkheid is die genomen moet worden binnen de bouw heeft ons bij elkaar gebracht. 

Silvare is een jong en innovatief bedrijf, de eigenaren hebben hun sporen verdient in het internationale vastgoed, de duurzaamheidssector en technologiesector. Silvare staat voor projectontwikkeling en bouwen met hout voor een lage CO2 uitstoot en CO2 opslag. Daarmee maken wij onze gebouwen energie neutraal en prettig om in te wonen, werken of verblijven. Wij houden van mooie en esthetische gebouwen, maar wel die voldoen aan de huidige wensen en vereisten van bewoners en voor het behoudt van de aard

WE CREEEREN UNIEKE, ESTHETISCHE EN ETHISCH VERANTWOORDE GEBOUWEN VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST  

DIT ZIJN WIJDavid Uhlenbroich

Graag ontwikkel ik mooie en duurzame vastgoedprojecten met hout die toekomstbestendig zijn. Met mijn drive als ondernemer en uitgebreide ervaring met duurzaamheid, projectontwikkeling en technologie. Ik ben daar elke dag mee bezig om dit ook daadwerkelijk te realiseren.René de Man

Mijn hele carrière heb ik gewerkt voor bedrijven uit de hoogste regionen, bij bedrijven zoals Arcads, Deutsche Bank en Peninsula Hotels. Het werd tijd om deze ervaringen zelf tot uitvoering te brengen en projecten te realiseren waar ik passie voor heb, projecten die duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn.